Mina ljudbokstips!

Japp! Jag har faktiskt börjat lyssna på ljudböcker under julledigheten.

Jag fick tipset att prova på och det var ju gratis och så i två veckor och jag har fortfarande 2 dagar kvar innan min gratisperiod går ut. Jag har lyssnat igenom 2 böcker och påbörjat flera (ja jag vet, jag har lite svårt att avsluta saker ibland). Men jag tänkte i alla fall tipsa om mina favoriter; man kan säga att de har lite svagt att göra med skönhet och att må bra i alla fall!

Mina tips!

Vem bryr sig? av Therése Lindgren

Du känner säkert igen henne, youtubearen Therése Lindgren. Hennes bok Vem bryr sig? handlar om hur vi lever och jag delar faktiskt de flesta av hennes insikter! Att man  bryr sig om djuren, vad man äter, att hitta något att engagera sig i! Nu är inte jag vegan som Therése stegvis har blivit men hon sätter huvudet på spiken på en massa saker! En måstelyssning tycker jag! Har du missat hennes tidigare bok ”Ibland mår jag inte så bra” så tycker jag du ska börja med den!

Jag är inte perfekt, tyvärr av Michaela Forni

Denna hjälpte mig så himla mycket! Ibland blir det bara för mycket press från samhället och då är det skönt att höra från annat håll att man inte måste vara perfekt om det så är från en ljudbok, hehe. Bloggaren Michaela Forni försökte leva upp till att vara perfekt men till slut fick hon nog! Mycket tänkvärd och bra bok, prova!

 

Det är gratis att prova alla dedär ljudbokstjänsterna, du kan jämföra ljudbokstjänster här!

Är det några av er som lyssnar på ljudböcker eller föredrar ni fortfarande ”riktiga” böcker?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *